Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Balderm Security veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Balderm Security s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Poskytování dat třetím osobám

Vaše údaje a data, které uvádíte na našich obchodech jsou důvěrná a v žádném případě nejsou poskytována dalším subjektům mimo firmy Balderm Security s výjimkou partnerů zajišťujících platební styk jako jsou banky a úvěrové společnosti. Vždy však pouze v rámci jedné konkrétní platby s využitím těchto služeb a výhradně v mezích zákona na ochranu osobních údajů. Firma Balderm Security poskytuje důvěryhodným třetím stranám a veřejnosti souhrnné statistické informace o zákaznících, návštěvnosti, obratu a některé další údaje. Tyto statistiky však nikdy neobsahují žádnou informaci, která by umožnila identifikovat jednotlivé zákazníky.

 

BALDERM Security s.r.o.

IČO: 25221167  DIČ: CZ25221167

zapsána v Obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Plzni, oddíl C, vložka 9932

email: info@baldermsecurity.cz

BALDERM Plus s.r.o.

IČO: 29111340  DIČ: CZ29111340

tel.: 731 501 978
email: info@baldermsecurity.cz

Na Spravedlnosti 121
530 02 Pardubice

Hradištní 140
360 18 Karlovy Vary

zapsána v Obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Plzni, oddíl C, vložka 25524